SäSK önskar Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Hoppas ni alla haft en fröjdefull jul och sköna mellandagar! Ljuset är nu på väg tillbaka och snart vänder vi till ett nytt oskrivet blad med 2014 som rubrik! Bladet må vara oskrivet, men vi kan lova att vi har planer för Sällskapet Sibirisk Katt för att fylla en tjock bok!

Årsmöte och rasseminarium

Vi har redan börjat att ladda inför årsmötet och rasseminariet i Jönköping helgen 29-30 mars! En liten påminnelse om att motioner till årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast 15 januari. I sista minuten påminner vi också att Valberedningen söker nya ledamöter till styrelsen.

Avelsrådet

Som ni läst i SIB-Nytt och på www.sibiriskkatt.se har vi tillfälligt stängt Avelsrådet för omorganisation. Ett tips är att det nya Avelsrådet kommer att presentera sig personligen på årsmöteshelgen och berätta mer om hur Avelsrådets verksamhet ska drivas och vilka som gör vad. Vi jobbar hårt med detta nu, och ser fram emot att få berätta hur arbetet är tänkt att drivas på ett hållbart sätt för de aktiva, och ett riktigt bra sätt för våra medlemmar och den sibiriska kattrasen.

Årsmöteshelgen kommer att bli en fantastisk möjlighet för oss att prata ihop oss, för att olika funktionärer ska kunna berätta hur arbetet i föreningen drivs och att lyssna på varandra, det är vi alla tillsammans som skapar Sällskapet Sibirisk Katt!

Sibirisk Katt och Neva Masquerade i Våra Katter

I nästa nummer av SVERAKs tidning Våra Katter nr 1, 2014 kommer ett specialnummer om Sibirisk Katt och Neva Masquerade (som SIgNEringen skriver om) vilket vi jobbar med just nu. Det ska bli jättekul att berätta om våra fina sibbar för alla kattälskare i hela landet!

Vi vill gärna se din katt på vår hemsida!

SäSKs webbmastrar Per Sautermeister och Joanna Nilsson fortsätter att utveckla hemsidan, nu snickrar vi bl.a. på ett uppdaterat färggalleri så alla kan se våra medlemmars vackra sibbars olika färger. Här vill vi se din katt! Skicka in ett högupplöst foto, helkroppsbild som visar färgen tydligt så snart som möjligt så den kommer med från början! Uppge kattens, ägarens och fotografens namn samt kattens ålder när fotot togs och färgkod (EMS) i mailet. Skicka mailet till webb@sibiriskkatt.se.

Vi jobbar t.ex. också vidare med mer information om ”Utställning” och när Avelsrådets grundarbete är klart kommer hemsidan att utvecklas rejält där också!

Medlem 2014!

Hoppas du vill vara med oss på vår spännande resa för den sibiriska kattrasen, för kattägaren och kattägandet även 2014! Betala gärna din medlemsavgift (200 kr och 50 kr för familjemedlem) nu på plusgiro 37 37 14-5. Om du är uppfödare så vill vi också påminna om den rabatterade avgiften för dina kattungeköpare (100 kr) första året, vi hoppas att de också kommer få god nytta av SäSK’s verksamhet för våra katter nästa år!
Kom ihåg att fylla i namnadresse-post och telefon i meddelandefältet när du betalar. Mer info på vår hemsida.

Vi hoppas att du vill vara med oss fortsättningsvis, och att du har möjlighet att komma på årsmötet och rasseminariet i Jönköping i mars så vi får höra vad du tycker!

Tills vi ses önskar vi

Gott Nytt År till er alla medlemmar och de ni har omkring er på två och fyra ben!

Styrelsen i Sällskapet Sibirisk Katt

genom

Anna Elmdahl
ordförande
070 337 88 10