Nytt färggalleri!

Nu har det nya färggalleriet med medlemmarnas sibbar publicerats på hemsidan. Vi vill varmt tacka er som har skickat in alla vackra bilder. Ni och era fantastiska sibbar är guld värda!

Vi är glada att redan kan presentera bilder i alla färggrupper för våra många besökare på hemsidan – vi har i genomsnitt över 200 besökare per dag just nu. För att ännu bättre kunna visa alla färgvarianter välkomnar vi fler foton och speciellt på de EMS-koder som saknar foto. På denna sida finns mer detaljerad information om hur man går tillväga.

Förutom att illustrera våra fantastiska katters färger och mönster kommer även färggalleriet fungera som ett bildbibliotek över foton som Sällskapet Sibirisk Katt kommer att genomföra i t.ex. marknadsföringssyfte och i utbildningar. Därför vill vi be alla från och med nu att godkänna att Sällskapet Sibirisk Katt får publiceringsrätt och därmed möjlighet att använda foton i t.ex. utbildnings- och informationsmaterial. Vi kommer kontakta alla som redan har skickat in bilder för att stämma av att ni godkänner detta. Tänk på att om en fotograf har tagit bilderna så måste även denne godkänna detta.

Hoppas att ni alla är positiva till att er katt publiceras inte bara på vår hemsida, utan kanske också i annat material framöver.

Vår målsättning är att bygga upp ett omfattande galleri med fina foton av hög kvalitet på alla varianter av färger och mönster som våra vackra Sibiriska katter kan visa upp.

Vi ser fram emot att ni alla kontinuerligt fortsätter bidra med bilder!

Webbgruppen

Per Sautermeister
Joanna Nilsson