Nu äntligen är nya SIB-Nytt här!

Bänka dig med kisse på en skön plats och ha en härlig stund med ett späckat nummer av SIB-Nytt nr 1 2017. Numret finns tillgängligt för medlemmar under medlemssidorna på hemsidan.

Läs om systrarna Silvia och Koschka, Sveriges troligen äldsta nu levande sibbar. Dessa drottningar föddes i den allra första svenska kullen.

Från Hälsorådet kommer bland annat en mycket intressant artikel om PK-brist. Ett stort arbete har gjorts, inte minst för att kontakta ägare till katter för godkännande av publicering. Tusen tack alla för att ni bidrar till arbetet med att hålla rasen frisk.

Ni får också möta Sofia och Amanda – nya krafter i kontrolltornet för vår viktiga testhemsverksamhet.

Det blir nystart på flera fronter. Med ny logga har också nya profilkläder tagits fram. Vi ska snart också fira att SäSK fyller 15 år, så läs mer om det kommande klubbmästerskapet.

Sedan vill vi i SIB-Nytt-teamet bli fler. Hör av dig med din artikelidé. Mikaela roddar layouten och vill ha många fina bilder för användning i kommande nummer. Söta bilder, roliga bilder, på sibbar utomhus, på utställning och allt däremellan. Hör av er till oss på sibnytt@sibiriskkatt.se.

Med tillönskan om trevlig läsning och en fin sommar!

För SIB-Nytt
Pernilla Helmersson, Susanne Vikström, Monica Pönni och Mikaela Johansson