SIB-Nytt nr 2 2017 – nu publicerad!

Resande kan sägas vara temat för detta nummer av SIB-Nytt.

Vi får höra Eva Gunnarsson berätta hur Sällskapet Sibirisk katt startades för precis 15 år sedan. Frågan är om grundarna anat att resan gick mot en av Sveriges populäraste raser och dagens starka förening?

Vi följer också med Ann-Sofie Sniwe som reser med sina katter i husbil. För Cassandra Ellenius är fjällvandring självklarheter och med på färden följer också katterna. Kolla de fantastiska höst-bilderna och inspireras.

Läs också Monica Pönnis erfarenheter från att varit uppfödare i ett decennium och som nu stänger sitt katteri. Sorg, glädje och massor av jobb – ingredienser i ett uppfödarliv som nog fler känner igen sig i.

Vi firar vårt 15-årsjubileum genom att göra en tryckt utgåva av nya numret av SIB-nytt. Så ni medlemmar som inte fick ert eget exemplar på klubbmästerskapet kommer få det hemskickat.

Numret finns också tillgängligt på medlemssidorna.

Ha en trevlig läsning!
Hälsningar redaktionen för SIB-Nytt