SäSKs Hälsoenkät 2018

SäSK genomför just nu för tredje gången sin stora webbaserade hälsoundersökning med syfte att ta reda på hälsoläget inom rasen. Alla som har en eller flera renrasiga sibiriska katter över 12 veckor hemma är välkomna att fylla i enkäten. Fullständiga resultatet av undersökningen kommer att presenteras för SäSK medlemmar i medlemstidningen SIB-nytt, samt på medlemssidorna. En kortare sammanställning kommer att kunna läsas av icke medlemmar på SäSK öppna hemsida. Är du inte redan medlem i SäSK så är du varmt välkommen att bli det!

För att komma till undersökningen klicka på nedanstående länk!
https://sv.surveymonkey.com/r/halsa2018

Sista svarsdatum för Hälsoenkäten är 2018-10-31.

Har du fött upp en kull sibiriska kattungar eller ägt en Sibirisk katt som gått bort eller avlivats? I så fall är vi mycket tacksamma om du vill anmäla detta i de avsedda rapportfunktionerna som ligger permanent på SäSK hemsida. Man kan fylla i dessa anonymt om man vill, men man kan även välja att ange kattens namn om man önskar. Även dessa funktioner är en del i att kartlägga hälsan hos rasen och resultatet presenteras vartannat år.

Alla SäSK rapportfunktioner hittar du här: https://www.sibiriskkatt.se/halsa-avel/rapportfunktioner/

Vid oklarheter eller frågor rörande enkäterna, kontakta Johanna Fager på halsoradet@sibiriskkatt.se
Vi tackar på förhand för ditt bidrag!

Med vänliga hälsningar,
Hälsorådet
Johanna, Lotta, Katarina och Joanna