Testhem sökes

Hej alla härliga sibbe lovers!

Vi behöver bli fler testhem!

Den sibirisk katten är som ni vet väldigt populär. Det är många allergiker som vill testa om de kan ha en alldeles egen sibirisk katt. Som testhem för Sällskapet Sibirisk katt tar du emot 1-2 besök/månad (fler eller färre om du vill). Ett besök tar ca en timme. Långt ifrån alla tål rasen, så vi rekommenderar varje allergiker att man åker till tre olika testhem. Testa ett par gånger om du tycker det är roligt? Du kan alltid hoppa av! Har du en trevlig sibbe och kan tänka dig att avsätta ca en timme då och då för att låta en allergiker komma och testa sin allergi? Vill du bli testhem? Maila oss på testhem@sibiriskkatt.se så berättar vi mer. Man bör dock inte ha andra husdjur hemma (reptiler är ok!)

Med vänlig hälsning,
Jenna & Amanda – Testhemsförmedlingen Sällskapet Sibirisk Katt