Funktionärer

Här nedan presenteras styrelsen, övriga funktionärer, valberedningen och de arbetsgrupper vi har inom föreningen Sällskapet Sibirisk Katt.

Linda Ncomo Sjöström

Revisorsuppleant
Caroline Tyresgård, Torsborg

Hälsorådet

Hälsorådet verkar för den sibiriska kattens hälsa och god avel. Det består av Amanda Hedrén,  Nina Lindström, Sofie Scholle och Madeleine Forsman och de kontaktas via halsoradet@sibiriskkatt.se

Läs gärna mer här, Hälsorådet

Arbetsgrupper

Testhem

Administratör för testhemmen är Marie Johansson. Ett besök kostar 50 SEK. För kontakt, besök vår sida Besöka ett testhem.

SIB-nytt

Redaktionen ansvarar för föreningens tidning SIB-Nytt som kommer ut 2-4 gånger per år. SIB-Nytt finns tillgänglig på medlemssidorna på hemsidan.
Redaktionen som består av  Madelene Olsson samt Nina Lindström och kan kontaktas på sibnytt@sibiriskkatt.se.

Webb

Marie Johansson och Amanda Hedrén arbetar med uppdateringar och vidareutveckling av föreningens hemsida. Kontakta webbgruppen på webb@sibiriskkatt.se.

Mentorskap

Gruppen består av Jeanette Houdi och Marianne Engström. Gruppen skall arbeta med frågor avseende ett mentorsprogram inom SäSK.

Utställningskommité

Utställningskommitén arbetar med utställningsfrågor och arrangemang av föreningens klubbmästerskap.

Marknadsföring

Nina Lindström ansvarar för markadsföring som fokuserar på att göra SäSK än mer känt bland kattägare, se till så att SäSK syns på utställningar, skapa fler möjligheter att träffas och rekrytera ännu fler medlemmar samt även jobba med att utveckla föreningens profilmaterial. Kontakt sker via  nina.lindstrom@sibiriskkatt.se