S*Jasiones – 2023-07-30

S*Jasiones – 2023-07-30

Kullen är född 2023-07-30 och är idag 8 veckor och 4 dagar.
Kullen finns i Stockholm i Stockholms län
S*Jasiones GeohaneSIB ns 09 24/11LedigUtvärderas för ev avel
S*Jasiones GlittrahonaSIB n 24Tingad
S*Jasiones GreysonhaneSIB ns 24LedigUtvärderas för ev avel
S*Jasiones GloriahonaSIB n 24Tingad
Mor till kullen
S*Jasiones Felinne (Vera), SIB n 24
HCM: normal 2023-03-06
Övriga tester: PKD normal, Blodgrupp A bärare av b, Ej bärare av Colorpoint, DNA-testad för 50 genetiska sjukdomar (däribland PK-brist) via MyCatDNA och ej bärare av något sjukdomsanlag
Far till kullen
S*Landsnoras Leo, SIB ns 03 24
HCM: normal 2023-01-04
Övriga tester: PKD normal, Blodgrupp A/AB ej bärare av b, Ej bärare av Colorpoint, PK-brist Normal via föräldrar
Ev. övrig information:
Nu är de fyra sötnosarna i G-kullen 5 veckor och det är dags att börja leta efter nya hem till de små. Kullen bor hos delägare i Stockholm och är flyttklara när de är 14 veckor, från 5/11. De är då registrerade i SVERAK, chippade, vaccinerade två ggr, besiktigade och fulla med bus.

Föräldrarna till kullen har superhärligt temperament och kommer från vältestade linjer som även fortsättningsvis följs upp hälsomässigt.

Vi är mycket måna om att hitta ”rätt” hem till kattungarna, både för kattungens och köparens skull, så om ni är intresserade av en kattunge från oss, hör gärna av er via mail och berätta lite mer om er själva och det liv ni har att erbjuda en ny familjemedlem. Det är också bra för oss att veta vilka förväntningar ni har på er nya familjemedlem för att matchaningen ska kunna bli så bra som möjligt. Om det finns allergi i familjen önskar vi att man säkerställt att man klarar av sibirisk katt i åtminstone två olika hem innan man kommer och besöker kullen.

Mer bilder och information om oss, och katterna finns på min hemsida. Fler bilder finns i min Facebook-grupp ”S*Jasiones Sibiriska katter” samt på Instagram ”jasiones_sibirer”.

Välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar!
Stamtavla
Inavelsgrad 4 generationer: 0,00 %
Kontaktuppgifter till uppfödaren
S*Jasiones
Johanna Fager
0739-132031