Anna

Anna

Anna är idag 7 år och 11 månader.
Anna finns i Hammerdal i Jämtlands län
Anna
Född: 2016-05-23
Kön: Hona
Färg: SIB fs 09 24
Kastrerad: Nej
Anna, snart 8 år, är en stadig och ganska bestämd madam som tycker att livet i en större grupp katter är lite för kaotisk och söker därför en lugnare tillvaro.
Vi ser helst att hon förblir innekatt med tillgång till utegård eller liknande då hon utvecklat en förvånande smidighet för att krypa ur alla selar vi har provat. Hon älskar att vara ute men kan dra iväg av nyfikenhet så därav har vi, för hennes säkerhets skull, inte låtit henne få fri utevistelse.
Hon kom till oss som omplaceringskatt och med tiden då katteriet har växt, märker vi att hon inte tycker om när det är för mycket stök och rörelse omkring sig vilket det fort blir i en kattuppfödning. Så därför tror vi att hon skulle må bättre hos någon som har lite mer tid för bara henne eller möjligen bara en till annan katt.
Anna är van vid hundar även om hon tycker att dom inkräktar på hennes privata sfär lite grann ibland, så lugna hundar går bra.
Har ni ingen hund så fungerar Anna nästan likadant då hon är rätt vaktig av sig och brukar, precis som en hund, morra om det händer konstiga saker utanför fönstren eller om hon hör nån hund som skäller.
Hon är väldigt social och gosig av sig så hon kommer gärna och hälsar när det kommer besök och hon ligger gärna i knäna när tillfälle ges.
Hon älskar mat och tar alla chanser att äta allt gott hon får tag i, speciellt kattungemat, vilket är ett litet problem i en uppfödning där kattungarna har fri tillgång.

Är du intresserad av denna mysiga kattmadam så kontakta oss via mail och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda och finns det frågor så svarar vi gärna på dessa.
Önskas fler bilder så kan vi skicka via mail.

mvh SE*Jamtkattas
Stamtavla
Kontaktuppgifter till ägaren
Per Jönsson