Pomadka Ivanov Ples *RU

Pomadka Ivanov Ples *RU

Pomadka Ivanov Ples *RU är idag 4 år och 1 månader.
Pomadka Ivanov Ples *RU finns i Bro , Upplands-Bro i Stockholms län
Pomadka Ivanov Ples *RU
Född: 2020-05-02
Kön: Hona
Färg: SIB g 22
Kastrerad: Ja
Pomadka är en vacker blåsköldpadda och rysk import med stamtavla och är om registrerad i Sverak. Hon har fått en kull på 4 och även dom helt underbara i sitt temperament. Pomadka är verkligen en super trevlig, super snäll, social och älskar sin människa. Hon har just fyllt 4 år och är kastrerad i april. Vi valde att kastrera henne då hon inte passar ihop med sin jämnåriga ”kompis” från ironiskt nog USA som kan vara lite dominant:)
Vi har även gjort en tandkontroll på henne och den 30 /5 har vi en tandläkartid för borttagning utav en del tänder bak i käken som var dåliga men efter det är hon som ny igen. Vi vill att hon får ett par veckor att läka tandköttet och komma i fas igen innan det skulle kunna vara möjligt för henne att kunna flytta till ny familj. Hon är försäkrad i Svedea och den försäkringen går lätt att ta över. Pomadka är van vid våra hundar så snäll annan kattvan van hund går bra. Vi vill inte att hon ska få gå på fri tass utomhus .
Är du/ni intresserade utav att låta Pomadka bli en del utav er familj så är du/ni varmt välkomna att höra av er till mig Susanne Bornestrand.
Kontaktuppgifter till ägaren
SE* Frozen Tundra's
Susanne, Per Bornestrand
0730-861102