SE*Jamtkattas Apollon

SE*Jamtkattas Apollon

SE*Jamtkattas Apollon är idag 1 år och 4 månader.
SE*Jamtkattas Apollon finns i Hammerdal i Jämtlands län
SE*Jamtkattas Apollon
Född: 2022-12-12
Kön: Hane
Färg: SIB ns 09 24
Kastrerad: Nej
Apollon är 15 månader och är en otroligt gosig och kelsjuk katt som älskar att ligga i knäna och bli kliad. Han är född hos oss och har växt upp med hundar, barn och en grupp andra katter. Tolererar det mesta utan protester, är inte rädd och är väldigt nyfiken av sig. Kommer som ett skott när man ropar eller visslar. Är van vid kattgård och vara lös ute under uppsikt, vilket han älskar, och på sommaren snoka runt eller sitta i långgräset och spana på allt som händer runt omkring och smyga på fåglar, vilket sällan går så bra då han är alldeles för ivrig. På vintern springer han gärna runt i snön och leker med hunden eller jagar snöbollar.
Vi klipper inte klorna då han är väldigt lydig att inte klösa på annat än det som är tillåtet, vilket är klöspelarna inne och träden i utegården.

Anledningen till omplaceringen är att vi pga en löpperiod i kombination med hans könsmognad, flyttade honom från gruppen under några veckor och då han kom tillbaka blev dynamiken i gruppen så förändrad att det utlöste bråk och dispyter vilket inte är rättvist för någon av katterna.
Så det är med stor sorg i hjärtat vi är tvungna att omplacera honom för allas bästa.
Då planen var från början att kanske ha honom som avelskatt så ser vi att han helst kommer till någon som inte bor alltför långt bort så att vi kan fortsätta ha kontakt och som är öppen för ett eventuellt avelssamarbete.
Är du intresserad av denna härliga gosekatt så kontakta oss via mail och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda och finns det frågor så svarar vi gärna på dessa.
Önskas fler bilder eller videos så kan vi skicka via mail.

mvh SE*Jamtkattas
Stamtavla
Kontaktuppgifter till ägaren
SE*Jamtkattas
Per Jönsson