Omplaceringar

Här presenteras annonser för omplaceringar av sibirisk katt. Ibland behöver våra medlemmar omplacera en katt av olika orsaker. Det kan exempelvis vara av orsaker som osämja i flocken, ändrad livssituation eller annat. Det kan även vara uppfödare som har fått tillbaka en kattunge strax efter en flytt pga. allergi. Det är endast kattens ägare som dessutom är medlem i Sällskapet Sibirisk Katt som får annonsera ut katter för omplacering. Finner du ingen katt för omplacering så har vi även annonssidor för kattungar till salu samt även för väntade kullar. 

Lägg in annons för omplacering av sibirisk katt

Om du behöver omplacera en av dina katter kan du annonsera ut den här. Det är endast du som är medlem i föreningen och som är ägare av katten som annonsera ut din sibiriska katt för omplacering.

Omplaceringar av sibirisk katt

SE* Pälsänglarnas Mokita

[transfer_cat_info]
SE* Pälsänglarnas Mokita
[transfer_cat_details]
Sibirisk katt till salu. SE*Pälsänglarnas Mokita. En mycket snäll och tillgiven tjej som är 3,5 år gammal. Mokita är testad för Hcm och Pkd u.a, kastrerad och vaccinerad. Hon behöver komma till en lugn och kärlekfull matte/familj. Hon trivs bäst utan små barn eller andra katter. Det är ett plus om hon får en rastgård där hon få gå ut och in som hon vill genom en kattlucka.! För mer info. Kontakta mig på 0703744740 eller lotusblomma@hotmail.com.
Stamtavla
[pedigree_links]
Kontaktuppgifter till ägaren
[contact_details-owner]
[contact_details-cattery]

Aurora Vivalavita *RU

[transfer_cat_info]
Aurora Vivalavita *RU
[transfer_cat_details]
Aurora Vivalavita kallas Lovis och är en 4 årig kastrerad hona.
Hon har nu gått i pension och söker en lugn familj utan hund. Lovis är en mycket snäll och lugn katt . Lite försynt. Går bra med andra katter då hon har ett fantastiskt lynne. /Inger
Stamtavla
[pedigree_links]
Kontaktuppgifter till ägaren
[contact_details-owner]
[contact_details-cattery]

Information inför köp av katt

Som förening vill ständigt försöka dela med oss utav nyttig information såväl som tips och råd. Både riktat till uppfödare och inom avel såväl som till sällskapsköpare och gällande skötsel.
Försök läsa på och förbereda så mycket som möjligt innan ni hämtar hem katten. Vi har exempelvis vår checklista inför kattköp. Där listar vi råd och tips inför ett kommande köp och vad man bör kolla upp, införskaffa och åtgärda i hemmet innan man hämtar hem katten. 
Ytterligare en bra sida att läsa är skötselråd för sibirisk katt. Där förklarar och informerar vi om grundläggande skötselråd. Där kan ni läsa om pälsvård, hur man klipper klor eller hur man kan utfodra katten på ett berikande sätt och samtidigt aktivera den. Vi har även en lista över giftiga växter för hund och katt.

Läs gärna också om de avelsrekommendationer som SäSK tagit fram och kontrollera så att föräldradjuren är testade för HCM och PKD enligt innan avel.