Omplaceringar

Här presenteras annonser för omplaceringar av sibirisk katt. Ibland behöver våra medlemmar omplacera en katt av olika orsaker. Det kan exempelvis vara av orsaker som osämja i flocken, ändrad livssituation eller annat. Det kan även vara uppfödare som har fått tillbaka en kattunge strax efter en flytt pga. allergi. Det är endast kattens ägare som dessutom är medlem i Sällskapet Sibirisk Katt som får annonsera ut katter för omplacering. Finner du ingen katt för omplacering så har vi även annonssidor för kattungar till salu samt även för väntade kullar. 

Lägg in annons för omplacering av sibirisk katt

Om du behöver omplacera en av dina katter kan du annonsera ut den här. Det är endast du som är medlem i föreningen och som är ägare av katten som annonsera ut din sibiriska katt för omplacering.

Omplaceringar av sibirisk katt

SE*Simplicity Nando

SE*Simplicity Nando är idag 1 år och 6 månader.
SE*Simplicity Nando finns i Eskilstuna i Södermanlands län
SE*Simplicity Nando
Född: 2022-03-24
Kön: Hane
Färg: SIB Ds 24
Kastrerad: Ja
Nando är en snäll o lätthanterlig kille som vill fortsätta vara innekatt. Gärna dock innätad altan/ balkong. Han är regelbundet vaccinerad o försäkrad vilket jag vill han ska vara fortsättningsvis oxå. Jag vill han ska hitta ett seriöst o engagerat hem där han får stanna.
Han är hund/ kattvan. Han har även blivit tvättad några gånger inför utställningar.
Kontaktuppgifter till ägaren
Simplicity Lynx
Agneta Bergwall
070-6701544

Information inför köp av katt

Som förening vill ständigt försöka dela med oss utav nyttig information såväl som tips och råd. Både riktat till uppfödare och inom avel såväl som till sällskapsköpare och gällande skötsel.
Försök läsa på och förbereda så mycket som möjligt innan ni hämtar hem katten. Vi har exempelvis vår checklista inför kattköp. Där listar vi råd och tips inför ett kommande köp och vad man bör kolla upp, införskaffa och åtgärda i hemmet innan man hämtar hem katten. 
Ytterligare en bra sida att läsa är skötselråd för sibirisk katt. Där förklarar och informerar vi om grundläggande skötselråd. Där kan ni läsa om pälsvård, hur man klipper klor eller hur man kan utfodra katten på ett berikande sätt och samtidigt aktivera den. Vi har även en lista över giftiga växter för hund och katt.

Läs gärna också om de avelsrekommendationer som SäSK tagit fram och kontrollera så att föräldradjuren är testade för HCM och PKD enligt innan avel.