Omplaceringar

Här presenteras annonser för omplaceringar av sibirisk katt. Ibland behöver våra medlemmar omplacera en katt av olika orsaker. Det kan exempelvis vara av orsaker som osämja i flocken, ändrad livssituation eller annat. Det kan även vara uppfödare som har fått tillbaka en kattunge strax efter en flytt pga. allergi. Det är endast kattens ägare som dessutom är medlem i Sällskapet Sibirisk Katt som får annonsera ut katter för omplacering. Finner du ingen katt för omplacering så har vi även annonssidor för kattungar till salu samt även för väntade kullar. 

Lägg in annons för omplacering av sibirisk katt

Om du behöver omplacera en av dina katter kan du annonsera ut den här. Det är endast du som är medlem i föreningen och som är ägare av katten som annonsera ut din sibiriska katt för omplacering.

Omplaceringar av sibirisk katt

SE*Vinterpalatsets Harmonii Miolova

SE*Vinterpalatsets Harmonii Miolova är idag 3 år och 8 månader.
SE*Vinterpalatsets Harmonii Miolova finns i Höganäs i Skåne län
SE*Vinterpalatsets Harmonii Miolova
Född: 2018-04-28
Kön: Hona
Färg: SIB fs 02 21 64
Kastrerad: Ja
Med stor sorg måste jag omplacera min älskade SE*Vinterpalatsets Harmonii. Hon trivs inte med de andra katterna och måste vara ensam katt.
Hon kan flytta i mitten av mars.
Hon kommer vara vaccinerad, besiktigad och kastrerad innan hon flyttar.
Hon är HCM- och PKD-scannad med fint resultat. Kommer göra HCM-scanning igen innan hon flyttar.

Harmonii är underbar tjej, hon är snäll, framme, social och van vid barn. Gillar att vara nära och även sitta i famnen.
Mitt krav är att hon har tillgång till nätad balkong/uteplats/utegård. Inte med koppel.
Det är jätteviktigt för mig och Harmonii att hitta en bra familj där hon kan vara ensam katt och får mycket kärlek och uppmärksamhet.

För mer information skicka mig sms eller mejl.

Information inför köp av katt

Som förening vill ständigt försöka dela med oss utav nyttig information såväl som tips och råd. Både riktat till uppfödare och inom avel såväl som till sällskapsköpare och gällande skötsel.
Försök läsa på och förbereda så mycket som möjligt innan ni hämtar hem katten. Vi har exempelvis vår checklista inför kattköp. Där listar vi råd och tips inför ett kommande köp och vad man bör kolla upp, införskaffa och åtgärda i hemmet innan man hämtar hem katten. 
Ytterligare en bra sida att läsa är skötselråd för sibirisk katt. Där förklarar och informerar vi om grundläggande skötselråd. Där kan ni läsa om pälsvård, hur man klipper klor eller hur man kan utfodra katten på ett berikande sätt och samtidigt aktivera den. Vi har även en lista över giftiga växter för hund och katt.

Läs gärna också om de avelsrekommendationer som SäSK tagit fram och kontrollera så att föräldradjuren är testade för HCM och PKD enligt innan avel.