Testhem åt kattallergitestare?

Vi tänkte berätta lite om hur det fungerar att vara testhem för Sällskapet Sibirisk Katt. De krav vi har är att man inte får ha några andra pälsdjur i hemmet och att man har möjlighet att ta emot ”provnosare” i sitt hem.

Ett besök tar ca en timme, och tanken är att man inte ska behöva ha mer än två besök i månaden om man inte vill. Tyvärr klarar vi inte det just nu och behöver därför förstärkning av fler testhem så vi inte sliter ut de vi har, eller riskerar att få stänga testhemsverksamheten. Om man inte har tid eller har förhinder under någon period så anmäler man att man vill pausa till oss så lägger vi in det på vår lista.

Vill du prova på att vara testhem? Maila till testhem@sibiriskkatt.se om du vill prova att vara testhem, eller om du har frågor!

När en allergiker mailar oss ger vi era kontaktuppgifter till allergikern. Sen hör de av sig till er och ni bestämmer tillsammans en tid som passar er båda. Man har inget krav på sig att bjuda på något annat än en mysig stund med katten. Vill man ta en fika så gör man naturligtvis det.

Vi tar inte betalt för besöken men testhemmen får naturligtvis ta emot gåvor, om besökaren har något med sig t.ex. en blomma eller något roligt till katten.

Alla inblandade i testhemsaktiviteten gör detta på sin fritid, många är själva allergiker och har själva besökt testhem innan de kunnat köpa en egen sibbe. Läs mer på https://www.sibiriskkatt.se/allergi-testhem.

Vi är i stort behov av fler testhem runt Stockholm och längs hela västkusten men tar tacksamt emot alla som vill vara med, var ni än bor!

SäSKs testhemsförmedling