Sibbe med Susanne Hellman Holmström på TV4 Nyhetsmorgon

Den Sibiriska katten IC S*Knjaze Zlatan blev inbjuden att vara med i TV4 Nyhetsmorgon då Susanne Hellman Holmström pratade om katters beteende och svarade på tittarfrågor om katter. Susanne lanserade också sin nya bok ”I huvudet på din katt”. Boken vänder sig till alla, både nyblivna kattentusiaster och dig som haft katt länge, den förklarar bland annat hur du kan läsa av kattens kroppsspråk, ger tips och råd på hur du undviker och löser redan existerande kattproblem.

Vi glädjs åt att en Sibirisk katt skötte sig utmärkt i studion, och det var roligt att se programledarna som hade svårt att sluta klappa honom. Alla både framför och bakom kameran blev väldigt förtjusta i Zlatan och den Sibiriska katten!

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3229397&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3229441&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

Vi lanserar nu också en ny sida, Sibirisk katt i media, där ni kan hitta länkar till olika tidningsartiklar och inslag i TV. Skicka oss gärna länkar på webb@sibiriskkatt.se om du hittar något inslag om Sibiriska katter som vi kan lägga in där.