Medlemskap 2016

Vi hoppas ni vill vara med oss under 2016 och fortsätta stötta SäSKs arbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar för den Sibiriska katten, kattägaren och kattägandet!

Vi arbetar för detta bl.a. genom att:

  • fortsätta kartlägga den Sibiriska kattens hälsa och därigenom möjliggöra aktiviteter för att förebygga ohälsa, eller agera om behov identifieras.
  • erbjuda våra uppfödare en av kattvärldens bästa försäljningssidor för kattungar.
  • erbjuda allergiker att testa i våra fantastiska, generösa testhem.
  • fortsätta undersöka den Sibiriska kattens allergivänlighet.
  • sprida information om den sibiriska rasen, utställning, omvårdnad, hälsa och mycket annat via vår hemsida sibiriskkatt.se och vår tidning SIB-Nytt.

Vi bjuder också in våra medlemmar till ett seminarium om ”Avel och selektion” med Ulrika Olsson i samband med Årsmötet 12-13 mars i Stockholm.

För att ha rösträtt på årsmötet krävs att medlemsavgiften är betald senast den 12 februari.

Vi byter lösenord till medlemssidorna och verifierar uppfödarlistan och annonser att alla är medlem fr.o.m. 2016-02-12. Betala din medlemsavgift på 200 kr för huvudmedlemmar och 50 kr för familjemedlemmar till pg 37 37 14-5. Kom ihåg att fylla i namn i meddelandefältet. Skicka e-post med namn, adress, e-postadress, telefon och eventuellt stamnamn till kassor@sibiriskkatt.se. Mer info på https://www.sibiriskkatt.se/foreningen/bli-medlem/.

Väl mött 2016!

Varmaste hälsningarna,
Styrelsen Sällskapet Sibirisk Katt