Förändringar i SäSKs styrelse

Den 2 februari fick Sällskapet Sibirisk Katt ny styrelseordförande. Ordförande Anna Elmdahl har valt att avgå i förtid. Styrelsen har utsett Jeanette Houdi till tillförordnad ordförande fram till föreningens årsmöte den 12 mars.

Sällskapet Sibirisk Katt vill tacka Anna Elmdahl för hennes fantastiska arbete i föreningen vars utveckling hon med stor entusiasm och enormt engagemang varit drivande i under de senaste tre åren.

Styrelsen Sällskapet Sibirisk Katt

[divider]

Stort tack för mig!

Ett stort varmt tack till alla engagerade medlemmar i Sällskapet Sibirisk Katt som jag träffat under mina nästan tre år som ledamot och ordförande i vår förening!

Jag har igår valt att, lite i förtid, lämna min post som ordförande. Jag har helt enkelt inte den mentala kraften kvar att orka satsa längre. Verksamhetsåret 2015 är avslutat, årsmötet förberett, men en hel del arbete för verksamhetsåret 2016 kvarstår, som till exempel att hitta nya resurser och göra en översyn av föreningens rutiner, och jag har inte längre kraften att med entusiasm och engagemang göra det jobbet en gång till.

Sällskapet har många fina krafter i alla engagerade funktionärer, och jag är övertygad om att föreningen kommer fortsätta sin framgångssaga, och förhoppningsvis få en ny skjuts när en del av oss lämnar över till nya krafter. Förändring är bra! Nya funktionärer bygger vidare!

Jag önskar er alla lycka till, och kommer självklart fortsätta följa föreningen, vara testhem, och – efter lite vila – säkert delta på ett eller annat sätt framöver!

Vi ses i föreningen, eller kanske i en utställningshall!

Igen, stort tack och varma hälsningar till er alla som stöttat föreningen och arbetet för den fantastiska Sibiriska katten!

Anna Elmdahl