SIB-special i Uppsala 18 juni

I samarbete med Uppsala Kattklubb arrangerar Sällskapet Sibirisk Katt en SIB-special på Uppsala Kattklubbs internationella utställning i Allianshallen i Uppsala lördag den 18 juni.

Sällskapet Sibirisk Katt kommer givetvis att närvara med monter och med information om den sibiriska katten och rasföreningen.

På utställningen kommer det att finnas hela 85 härliga och vackra sibiriska katter på plats. Det är inte ofta vi har möjligheten att se så många sibirer samtidigt! Detta är en god uppslutning till SIB-specialen och alla färgvarianter kommer att vara representerade!

Uppsala Kattklubb kommer att hålla en Breed BIS Sibirisk katt eftersom det finns fler än 50 utställda sibiriska katter, samtidigt som det finns minst 50 katter i andra raser i samma kategori (Kategori II). De andra raserna i kategori II är american curl, la perm, maine coon, neva masquerade, norsk skogkatt och turkisk angora.

Alla sibirer kommer att ha en egen nomineringsrunda hos sina respektive domare. Det innebär att det blir en hel panel med enbart sibiriska katter, och att 6 av katterna som blir Best In Show är sibiriska katter! I den andra kategoripanelen finns enbart de andra kategori II-katterna med.

Vi vill passa på att hälsa alla medlemmar och alla andra sibirentusiaster varmt välkomna till en fantastisk helg med många underbara sibiriska katter på plats!

Länk till Uppsala Kattklubbs inbjudan till utställningen