Testhem sökes!

Att vara testhem innebär att man tar emot kattallergiker hemma hos sig och låter dessa testa sin allergi genom att umgås och gosa med katten på kattens villkor. Det är en fantastisk möjlighet för allergiker och många är väldigt tacksamma för denna möjlighet. Men det är också många som blir besvikna, långt ifrån alla tål rasen. Intresset för testhemsverksamheten är stor och vi behöver fler testhem! Vi behöver fler testhem över hela Sverige men speciellt i Skåne, Jönköping, Göteborg och Stockholm är efterfrågan stor just nu!

Har du en social, trevlig sibbe och kan tänka dig att avsätta ca en timme då och då för att låta en allergiker komma och testa sin allergi? Vill du bli testhem? Maila oss på testhem@sibiriskkatt.se så berättar vi mer. Man bör dock inte ha andra husdjur hemma.

Dela gärna detta med andra som har sibbar, vänner, kattungeköpare etc!

PS. Är du testhem men har inte hört ifrån oss på ett tag så hör gärna av dig till oss så vi har rätt kontaktuppgifter till just dig!

Testhemsförmedlarna i Sällskapet Sibirisk Katt