På grund av orsaker bortom vår kontroll behöver vi tyvärr ställa in KM. Rasseminarium blir dock fortfarande av på samma datum och vi ber att få återkomma med mer information om just rasseminariumet.

Då vi upptäckt att de burar vi tidigare haft tillgång till utgått ur sortimentet och att avtal för fodersponsring från RC träder i kraft först i januari 2024, växer kostnaderna så pass att vi tyvärr tvingas ställa in det KM vi annonserat för.

Stort tack till alla er som arbetat med att få ihop ett KM till denna helg. Jag beklagar att det inte går att genomföra som planerat.

Rasseminarium kommer dock att genomföras som planerat helgen den 21-22 oktober. Vi planerar för intressanta föreläsningar, inspirerande aktiviteter och samtal om och kring våra underbara Sibiriska katter. Man kan delta på plats eller se föreläsningarna genom länk.

Välkomna till en inspirerande helg.

Hälsningar

Linda Ncomo Sjöström

Ordförande SäSK