Dags för medlemsavgiften för Sällskapet Sibirisk Katt 2015!

Vi hoppas ni vill vara med oss under 2015 och fortsätta stötta SäSKs arbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar för den Sibiriska katten, kattägaren och kattägandet!

Vi jobbar för detta bl.a. genom att:

  • fortsätta kartlägga den Sibiriska kattens hälsa och därigenom möjliggöra aktiviteter för att förebygga ohälsa, eller agera om behov identifieras.
  • erbjuda våra uppfödare en av kattvärldens bästa försäljningssidor för kattungar.
  • erbjuda allergiker att testa i våra fantastiska, generösa testhem. Fortsätta undersöka den Sibiriska kattens allergivänlighet.
  • sprida information om den sibiriska rasen, utställning, omvårdnad, hälsa och mycket annat via vår hemsida sibiriskkatt.se och vår tidning SIB-Nytt.

Vi bjuder också in våra medlemmar till seminarier om ”Genetik” med Dagny Dickens och ”Parningskombinationer utifrån HCM-perspektivet” (Hälsorådets Johanna Fager) i samband med Årsmötet 28-29 mars.

I höst firar vi att den Sibiriska Katten funnits 15 år i Sverige! Den 17-18 oktober bjuder vi in alla medlemmar att ses i Skellefteå, platsen dit våra första Sibiriska Katter kom för 15 år sedan för att få höra karantänveterinären berätta om när katterna anlände, och sedan mer om ”resan” fram till idag!

Vi byter lösenord till medlemssidorna och verifierar uppfödarlistan och annonser att alla är medlem fr.o.m. 2015-02-15. Betala din medlemsavgift nu 200 kr till pg 37 37 14-5 Kom ihåg att fylla i namn, adress, e-post och telefon i meddelandefältet. Mer info på https://www.sibiriskkatt.se/foreningen/bli-medlem/

Väl mött 2015!

Varmaste hälsningarna,
Styrelsen Sällskapet Sibirisk Katt