Sällskapet Sibirisk Katt söker testhemsförmedlare

Syftet med Sällskapet Sibirisk Katts testhemsgrupp är att förmedla ett besök på ett testhem med Sibirisk katt till en kattallergiker. Gruppen tar emot förfrågningar från kattallergiker i hela landet, och förmedlar kontakten till testhemmen via e-post.

Testhemsförmedlingen är viktig för SäSK då vi hjälper allergiker att testa allergin och kanske kunna få möjlighet att köpa en sibirisk katt men också som profilverksamhet där vi skiljer oss från andra rasringar.

Nu söker förmedlingen nya testhemsförmedlare som tillsammans med oss vill utveckla testhemserksamheten.

Är du intresserad av att veta mer om vad det innebär att vara testhemsförmedlare så hör gärna av dig till testhem@sibiriskkatt.se så berättar vi mer.

Hälsningar,
Testhemsgruppen
testhem@sibiriskkatt.se